Sunday, January 30, 2011

Offer i 80-årene

Politiet gikk mandag også ut med flere opplysninger om den siste voldtekten.

- Kvinnen som skal ha blitt utsatt for overfallsvoldtekt i Veiten i oktober i fjor, var en bergensdame i 80-årene, sier politiinspektør Sissel Isachsen.

Ifølge pressemeldingen som gikk ut fra politiet i etterkant, het det:

- Gjerningsmannen grep fatt i en dame som oppholdt seg i inngangspartiet til en bygård, dro henne ned i kjelleren og voldtok henne.

Kvinnen ble undersøkt på legevakten etter hendelsen. Ifølge politiet den gangen dreide det seg om en fullbyrdet voldtekt.

Friday, January 28, 2011

80-åring fikk infarkt etter voldtekt

Politiet etterforsket to voldtekter og ba om DNA fra 100 menn. En av dem som nektet, er nå pågrepet og siktet i saken.

Mannen ble fredag pågrepet og siktet for to voldtekter, opplyser politiet i en pressemelding. Den siktede er en 33 år gammel etnisk norsk mann.

De to voldtektene skal ha skjedd i Olsvik i februar 1997, og i Bergen sentrum i oktober i fjor.

Da politiet fant DNA-spor i forbindelse med den siste voldtekten, viste det seg at samme gjerningsmann sto bak begge overgrepene.

Wednesday, January 26, 2011

I tillegg mener legene at Maria Amelie er alvorlig psykisk syk.

En drøy time før avgang kom altså nyheten om at Oslo byfogdembete ber om et rettsmøte for å vurdere en mulig utsettelse av uttransporteringen.

– Vi har besluttet å opprette en sak og innkalle partene til et rettsmøte. Vi har for kort tid siden forkynt avgjørelsen til regjeringsadvokaten og staten ved utlendingsmyndighetene, opplyser Reidar Amble-Ommundsen, seksjonssjef i Oslo byfogdembete til NTB.

Monday, January 24, 2011

FINN Eiendom: Hytter, hybel, bolig til salgs og leie

Velg megler, DnB Nor Eiendom, EiendomsAgenten.no, EiendomsMegler1, Estate Meglerne, Exact, Finn.no eiendom, Heimdal Eiendomsmegling, Krogsveen. Regjeringen mener at nettportaler bør pålegges å gi de som skal selge bolig tilgang til å annonsere på nettet.

Hjemsendelsen av Maria Amelie kan bli utsatt

Maria Amelie ble pågrepet av Politiets utlendingsenhet ved 09.30-tiden i dag da hun møtte opp for sin daglige meldeplikt.

Hun skal etter planen flys til Moskva med et Aeroflot-fly fra Gardermoen klokka 13.35 i ettermiddag.

Kvinnens advokat Brynjulf Risnes gjorde i formiddag et siste forsøk på å stanse hjemsendelsen og ba Oslo byfogdembete utsette den på grunn av opplysninger om hennes fortid som har kommet fram de siste dagene.